Mobilvänlighet

Snygga, mobilvänliga nyhetsbrev med LianaMailer™

Snygga, mobilvänliga nyhetsbrev med LianaMailer™ Lari Suomalainen Antal människor som öppnar sina e-post med mobila enheter ökar ständigt. Att använda responsiv design i nyhetsbrev är det absolut bästa sättet att reagera på denna ändring. Lari Suomalainen Global Head of Sales, Liana Technologies

Allt fler nyhetsbrev öppnas nuförtiden i mobila enheter i stället för datorn, men ändå en överraskande liten del av nyhetsbrev idag är responsiva. Responsiva nyhetsbrev anpassar sig automatiskt efter den enhet de visas på. Läsaren ser alltid den optimerade versionen av ditt nyhetsbrev, vilket gör dina nyhetsbrev trevliga att läsa och bläddra i.

I LianaMailer™ är det alltid möjligt att få sina nyhetsbrevsmallar med responsiv design. Då kan du vara säker om att dina nyhetsbrev ser snygga ut oavsett enheten brevets mottagare använder.

Kontakta oss Begär en demo

Responsiva SMS- och nyhetsbrevskampanjer

Responsiva SMS- och nyhetsbrevskampanjer

Med LianaMailer™ kan du genomföra mobilvänlig marknadsföring mångsidigt. Responsiva nyhetsbrev är det bästa sättet att anpassa sig till förändringar i mottagarnas läsvanor: responsiv design gör dina nyhetsbrev helt enkelt trevligare att läsa. Då behöver mottagaren inte zooma in eller ut utan content är alltid optimerat på din mottagares mobila enhet.

Du kan skapa olika typer av SMS-kampanjer med LianaMailer™. SMS-meddelanden används ofta parallelt med andra marknadsföringskanaler: till exempel eventinbjudan via e-post kan stödjas av en SMS-påminnelse. LianaMailer™ kan också avändas för att skapa interaktiva SMS-kampanjer där mottagarna kan svara på meddelanden som de får, t.ex. kundnöjdhetsenkäter via SMS.

Läs mer om LianaMailer

Sagt av våra kunder

Liana Technologies bryr sig om sina kunder, och detta syns i deras professionella kundservice och snabba support. Online chatt som vi kunnat kontakta vid akuta frågor har varit en oersättlig hjälp.
Stiina Laaksonen Publicist, MTL - The Finnish Association of Marketing Communication Agencies
Vi ville börja skicka ett månatligt nyhetsbrev som är både informativt och behagligt att läsa. Med LianaMailer-verktyget är det snabbt och enkelt att skapa och skicka våra nyhetsbrev. Vi är extremt nöjda med LianaMailer och kundservice vi fått hos Liana Technologies.
Marko Kesti CEO, Mcompetence

Intresserad av LianaMailer? Kontakta oss för mer info.

Intresserad av LianaMailer? Kontakta oss för mer info.

Tveka inte att kontakta oss vid frågor om LianaMailer eller e-postmarknadsföring i allmänhet.

Det bästa sättet att bekanta dig med LianaMailer och dess kraftfulla funktioner samt lättanvända gränssnitt är att testa det dig själv. Boka gärna en kostnadsfri demo så kommer vi förbi! Vi garanterar att du inte blir besviken.

Begär en demo Kontakta oss