Marketing Cloud

E-postmarknadsföring utgör en viktig del av digital marknadsföring

Nyhetsbrev är en viktig marknadsföringskanal som drar in besökare på din hemsida, blogg eller webbutik.

Det är viktigt att ha koll på stora linjer vid digital marknadsföring. Att skapa bra content med en välfungerande plattform är början på positiv synlighet online. Nästa steg är att dela content för att få fler besökare på sin online-tjänst. Med hjälp av professionella, användarvänliga verktyg blir det enkelt att skapa, skicka och analysera effektivitet av marknadsföringsmeddelanden.

LianaMailer™ nyhetsbrevsverktyg är en del av Liana Marketing Cloud™ -produktfamiljen där du hittar verktyg för innehållshantering, marknadsföring och analysering. Som LianaMailer-kund kan du enkelt börja dra nytta av dessa andra verktyg också och utveckla din digitala kommunikation ännu vidare. Alla Liana Technologies verktyg är användarvänliga och tekniskt avancerade, och tillsammans leder de till synergieffekter.

Läs mer om Liana Marketing Cloud™

Varför ska man köpa "Software as a Service"?

Varför ska man köpa "Software as a Service"?

  • Automatiska uppdateringar så att alla våra kunder har den senaste versionen av mjukvaran till sin förfogan.
  • Kundtjänst via telefon, e-post och online-chatt: vårt professionella supportteam är alltid redo att hjälpa dig.
  • Nyhetsbrevsverktyget kan användas via webbläsaren var som helst och när som helst.
  • En leverantör och ett supportteam. Vi tar hand om att allt fungerar som det ska.
  • System som fungerar bra ihop och enkelt kan integreras med varandra.
  • Användarvänlighet är nyckeln. Verktyg som har skapats för professionella inom marknadsföring och PR, inte för IT-specialister.

Sagt av våra kunder

Det vi särskilt uppskattar med LianaMailer är användarvänligheten och möjligheten att ändra brevmallar. Tjänsten utvecklas ständigt och våra förslag till förbättringar tas på allvar och beaktas. Vi har hittills varit mycket nöjda med LianaMailer och undersöker ständigt nya möjligheter att utnyttja dess funktioner.
Juha Yli-Koski Marketing Manager, G4S Finland
Vi har nått bästa resultat med riktade nyhetsbrev där vi gett intressant, eksklusivt content till våra läsare. Vi är speciellt nöjda med att LianaMailer är ett ständigt utvecklande system och att vi som kunder alltid får de nya produktinnovationerna till vår förfogan bland de första.
Aki Kaukola Brand Manager, Mazda, Inchcape Motors Finland

Intresserad av LianaMailer? Kontakta oss för mer info.

Intresserad av LianaMailer? Kontakta oss för mer info.

Tveka inte att kontakta oss vid frågor om LianaMailer eller e-postmarknadsföring i allmänhet.

Det bästa sättet att bekanta dig med LianaMailer och dess kraftfulla funktioner samt lättanvända gränssnitt är att testa det dig själv. Boka gärna en kostnadsfri demo så kommer vi förbi! Vi garanterar att du inte blir besviken.

Begär en demo Kontakta oss