LianaMailer

LianaMailer är en del av Liana Marketing Cloud™

Med hjälp av Liana Marketing Cloud™ kan du enkelt ha koll på din digitala marknadsföring i dess helhet: webbplats, marknadsföring och analyser. Alla produkter i Marketing Cloud -produktfamiljen fungerar sömlöst tillsammans för att ge dig en perfekt fungerande marknadsföringslösning med synergieffekter. Alla produkter fungerar bra ensam men som bäst är de när man använder dem tillsammans som en helhet. Därtill är våra lösningar alltid skalbara till kundens unika behov. 

  1. Webbsida:
    LianaCMS™ and LianaCommerce™
  2. Marknadsföring: 
    LianaMailer™
  3. Segmentering och kundanalys:
    LianaCEM™
Läs mer

Drag-n-Drop redigering

Drag-n-Drop redigering Lari Suomalainen Vi har alltid prioriterat våra kunders behov vid produktutvecklingen och detta har hänt även med vår drag-n-drop-redigerare. Enligt min mening är våran redigerare den användarvänligaste på marknaden. Lari Suomalainen Global Head of Sales, Liana Technologies

Det är enkelt och roligt att skapa nyhetsbrev med LianaMailers drag-n-drop-redigerare: lägg till, flytta och radera contentblock i dina brev utan att göra några ändringar till brevets grafiska utseende av misstag. Därtill kan du använda LianaMailers personifieringsfunktion så att contentblock i dina nyhetsbrev anpassar sig efter prenumeranternas egenskaper, t.ex. ålder, kön, yrke eller hemstad.

Läs mer

Mobilvänlighet

Mobilvänlighet Samuli Tursas 18 % av mottagarna av ett nyhetsbrev avregistrerar sig genast om nyhetsbrevet inte är mobilvänligt, säger en amerikansk undersökning. Nuförtiden öppnar man nästan hälften av alla mottagna e-post med någon mobil enhet. Samuli Tursas CEO, Liana Technologies

Mobilvänlighet ger ett bra intryck av nyhetsbrevets sändare och gör brevet trevligt att läsa. Det har undersökts att nästan 50 % av e-posten öppnas nuförtiden i mobila enheter. LianaMailers responsiva mallar skalas automatiskt till rätt format med tanke på slutanvändaren, vilket är en bra början på en lyckad kommunikation via nyhetsbrev.

Läs mer

Leverans av e-post

Leverans av e-post Juho Antikainen Stora volymer av utskick är inget problem för oss. Vi har flera globala företag som kunder och deras utskick når stora publiker varje dag. Juho Antikainen Sales Director, Liana Technologies

Vid produktutvecklingen lägger vi på Liana Technologies stor vikt vid servrarnas prestanda, kapacitet, tillförlitlighet och säkerhet. När du väljer LianaMailer så kan du vara säker om att dina meddelanden skickas precis när de ska med hög leveransbarhet. Inte alla leverantörer av e-posttjänster kan garantera detta för det krävs kontinuerligt, långsiktigt arbete för att lyckas med säker leverans av e-postmeddelanden.

Läs mer

Automation

Automation Pia Hakola Marketing automation kommer upp ofta i möten med kunder. Allt fler företag vet nuförtiden hur viktigt det är att automatisera sin marknadsföring. Pia Hakola Sales Director, Liana Technologies

LianaMailer™ fungerar sömlöst tillsammans med LianaCEM™ som är vår agila plattform för marketing automation och databas för kundinformation. LianaCEM™ samlar in information från olika digitala kanaler och skapar unika mottagarprofiler utgående från denna information. Med hjälp av dessa mottagarprofiler kan man skapa personaliserade meddelanden och skicka dem i rätt tid med rätt content till rätta mottagare.

Läs mer

Flerspråkighet

Flerspråkighet Carolina Räsänen Det är mycket viktigt att kunna erbjuda bra teknisk support för våra kunder. När man mest behöver hjälp så är det viktigt att kunden blir förstådd och får hjälpen snabbt. Carolina Räsänen Sales and Marketing Manager, Liana Technologies

LianaMailer™ är ett flerspråkigt verktyg som lätt kan användas över landsgränser. LianaMailers användargränssnitt är tillgängligt på flera olika språk och det används av flera internationella företag och organisationer världen över. Vårt kunniga supportteam tjänar alla våra kunder oavsett var de befinner sig.

Läs mer

Sagt av våra kunder

Allra mest uppskattar vi att bilder i våra e-postmeddelanden laddas ner automatiskt. Det är möjligt att skapa riktade meddelanden snabbt och enkelt och därtill får vi omfattande, lättförståeliga rapporter av alla våra utskick. LianaMailer har fyllt alla våra förhoppningar.
Suvi Aalto eCommerce Manager, Nordic Moneta Ltd.
Med rapporteringsverktygen är det lätt att hålla reda på öppnings- och klickfrekvenser och att rikta budskapet till olika grupper. LianaMailer är betydligt effektivare och trevligare att använda än de verktyg vi hade förut.
Heidi Wilkman Project Manager, MTL – Finlands förbund för marknadsförings- och kommunikationsbyråer

Intresserad av LianaMailer? Kontakta oss för mer info.

Intresserad av LianaMailer? Kontakta oss för mer info.

Tveka inte att kontakta oss vid frågor om LianaMailer eller e-postmarknadsföring i allmänhet.

Det bästa sättet att bekanta dig med LianaMailer och dess kraftfulla funktioner samt lättanvända gränssnitt är att testa det dig själv. Boka gärna en kostnadsfri demo så kommer vi förbi! Vi garanterar att du inte blir besviken.

Begär en demo Kontakta oss