Leverans av e-post

Säker leverans av dina e-post med LianaMailer

Säker leverans av dina e-post med LianaMailer Jarkko Haapalainen Vi jobbar konstant med leveransbarhetsfrågor. För att nå så hög leveransbarhet som möjligt krävs det både ekstensivt intresse för säkerhetsfrågor och ständig produktutveckling. Jarkko Haapalainen Chief Technology Officer, Liana Technologies

E-postfiltren utvecklas ständigt och det är inte en självklarhet att dina e-post når mottagarens inkorg. Det är inte klokt att skicka företagsutskick till ett stort antal mottagare från din egen e-postadress därför att det alltid är möjligt att adressen svartilistas. Om du vill nå fler människor med dina utskick så är det oftast bättre att fråga hjälp från en professionell leverantör av verktyg för e-postmarknadsföring. Det finns dock skillnader mellan olika leverantörer och det är viktigt att välja den rätta för din verksamhet. För att dina utskick kan nå hög leveransbarhet krävs det ständigt jobb kring IT-säkerhet och produktutveckling från din leverantör.

Kontakta oss för mer info om leveransbarhet av e-post

Kraftfulla servrar och hållbar kommunikation

Kraftfulla servrar och hållbar kommunikation

För oss som en leverantör av verktyg för digital marknadsföring är det viktigt att vi vägleder våra kunder att kommunicara på rätt sätt. Därför har vi publicerat en kostnadsfri guide till e-postmarknadsföring på engelska som hittils har laddats ner av ca 7000 läsare.

Vid professionell e-postmarknadsföring är det speciellt viktigt att rikta sina meddelanden och inte spamma mottagrans inkorgar med orelevant content. För att säkra leverans av våra kunders utskick i alla situationer så har vi satsat på ett desentraliserat servernätverk. Liana Technologies kraftfulla servrar ligger i Finland.

Sagt av våra kunder

Vi ville börja skicka ett månatligt nyhetsbrev som är både informativt och behagligt att läsa. Med LianaMailer-verktyget är det snabbt och enkelt att skapa och skicka våra nyhetsbrev. Vi är extremt nöjda med LianaMailer och kundservice vi fått hos Liana Technologies.
Marko Kesti CEO, Mcompetence
Vi har nått bästa resultat med riktade nyhetsbrev där vi gett intressant, eksklusivt content till våra läsare. Vi är speciellt nöjda med att LianaMailer är ett ständigt utvecklande system och att vi som kunder alltid får de nya produktinnovationerna till vår förfogan bland de första.
Aki Kaukola Brand Manager, Mazda, Inchcape Motors Finland

Intresserad av LianaMailer? Kontakta oss för mer info.

Intresserad av LianaMailer? Kontakta oss för mer info.

Tveka inte att kontakta oss vid frågor om LianaMailer eller e-postmarknadsföring i allmänhet.

Det bästa sättet att bekanta dig med LianaMailer och dess kraftfulla funktioner samt lättanvända gränssnitt är att testa det dig själv. Boka gärna en kostnadsfri demo så kommer vi förbi! Vi garanterar att du inte blir besviken.

Begär en demo Kontakta oss