Flera språkalternativ

LianaMailer™-verktyget för nyhetsbrev tjänar dig på flera olika språk

LianaMailer™-verktyget för nyhetsbrev tjänar dig på flera olika språk Samuli Tursas Vår in-house produktutveckling är en av våra starka sidor. På grund av att vi gör vår produktutveckling in-house kan vi reagera snabbt och utveckla nya funktioner för att möta kundernas behov. Samuli Tursas CEO, Liana Technologies

LianaMailer™ är ett flerspråkigt verktyg som lätt kan användas över landsgränser. Alla Liana-verktyg utvecklas ständigt, och det är vårt eget in-house expertteam som står bakom produktutvecklingen. Våra befintliga kunder är alltid de första som får de nyaste funktionerna och produktinnovationerna till sitt bruk.

Våra satsningar på produktutveckling har resulterat i att LianaMailer™ används av allt fler internationella företag och organisationer samt deras dotterbolag överallt i världen. LianaMailers™ användargränssnitt är tillgängligt på flera olika språk, till exempel svenska, kinesiska och ryska. Verktyget stöder det kyrilliska alfabetet och det arabiska alfabetet.

Begär en demo

Vår tekniska support är alltid redo att hjälpa till

Vår tekniska support är alltid redo att hjälpa till

Vårt professionella team hjälper dig gärna. Du når oss:

  • på telefon
  • via e-post
  • via en online-chatt som är tillgänglig i gränssnittet

Bra kundservice

Bra kundservice

Vi tycker att det är viktigt att teknisk support fungerar bra, och därför kartlägger vi kundnöjdhet regelbundet. Här finns några resultat från vår senaste enkät:

  • 94 % av våra kunder anser att de fått professionell service från vår tekniska support.
  • 90 % ansåg att de fick svar från supporten snabbt.

Läs mer om LianaMailer

Sagt av våra kunder

Liana Technologies bryr sig om sina kunder, och detta syns i deras professionella kundservice och snabba support. Online chatt som vi kunnat kontakta vid akuta frågor har varit en oersättlig hjälp.
Stiina Laaksonen Publicist, MTL - The Finnish Association of Marketing Communication Agencies
Med rapporteringsverktygen är det lätt att hålla reda på öppnings- och klickfrekvenser och att rikta budskapet till olika grupper. LianaMailer är betydligt effektivare och trevligare att använda än de verktyg vi hade förut.
Heidi Wilkman Project Manager, MTL – Finlands förbund för marknadsförings- och kommunikationsbyråer

Intresserad av LianaMailer? Kontakta oss för mer info.

Intresserad av LianaMailer? Kontakta oss för mer info.

Tveka inte att kontakta oss vid frågor om LianaMailer eller e-postmarknadsföring i allmänhet.

Det bästa sättet att bekanta dig med LianaMailer och dess kraftfulla funktioner samt lättanvända gränssnitt är att testa det dig själv. Boka gärna en kostnadsfri demo så kommer vi förbi! Vi garanterar att du inte blir besviken.

Begär en demo Kontakta oss