Drag-n-drop-redigering

Att skapa nyhetsbrev är enkelt med en drag-n-drop-redigerare

Att skapa nyhetsbrev är enkelt med en drag-n-drop-redigerare Sofia Sandqvist Drag-n-drop-mallen gör det möjligt att anpassa nyhetsbrev enligt mottagare och syfte i varje utskick. Med de flyttbara content-modulerna är det möjligt att skapa tydliga och informativa meddelanden utan att ändra det generella visuella utseendet på våra nyhetsbrev. Sofia Sandqvist Marketing Designer, Halti Ltd.

LianaMailers drag-n-drop-redigerare är en av de enklaste att använda på marknaden. Med hjälp av våra drag-n-drop-mallar behöver man inte längre skapa content på teknologins villkor utan teknologin anpassar sig efter användarens behov. Genom att dra och släppa kan man enkelt lägga till eller radera contentblock i nyhetsbrev utan att behöva oroa sig för oavsiktliga ändringar i brevets visuella uttryck. Därtill kan man lägga till bilder i sina nyhetsbrev direkt från skrivbordet: LianaMailer optimerar och skalar dem automatiskt till rätt storlek. Vårt jobb som din verktygsleverantör är att se till att dina brev ser utmärkta ut på den enhet de visas på, och du får koncentrera dig på content.

Det bästa sättet att bekanta sig med LianaMailers användarvänliga redigerare är att testa den sig själv. Kontakta vårt lokala säljteam för mer information.

Begär en demo Kontakta oss

Drag-n-Drop-redigerarens funktioner

Drag-n-Drop-redigerarens funktioner

  • Dra och släpp: placera contentblock vart du vill och ändra deras ordning när du vill.
  • Lägg till nya contentblock: man kan välja nya delar från det digitala modulbiblioteket och därefter dra de valda blocken till önskad position i redigeraren.
  • Radera onödiga block med ett enda musklick.
  • Dra och släpp bilder: infoga bilder till dina nyhetsbrev direkt från ditt skrivbord.
  • Se till att dina utskick alltid återspeglar ditt varumärke genom att bestämma vilka delar av dina nyhetsbrev som inte kan ändras i redigerarvyn (t.ex. färger).
Kontakta oss för en kostnadsfri demo

Personalisera content baserat på mottagarprofiler

Personalisera content baserat på mottagarprofiler

Med hjälp av olika contentblock i LianaMailers™ drag-n-drop-redigerare kan du personalisera dina meddelanden enligt prenumeranternas preferenser.

I LianaMailer™ kan du enkelt filtrera textstycken eller bilder enligt dina mottagares ålder, kön, hemstad, osv. Denna filtreringsfunktion gör det möjligt för dig att både rikta dina nyhetsbrev mot rätta mottagargrupper och skapa nyhetsbrev snabbt och enkelt. Det är möjligt att personalisera bara vissa delar av dina nyhetsbrev och annars använda allmängiltigt content som passar alla mottagare. Det bästa med personaliseringsfunktionen är att den sparar dig både tid och resurser för du kan använda ett och samma brev för olika ändamål inom din marknadsföring.

Läs mer om LianaMailer

Sagt av våra kunder

Liana Technologies bryr sig om sina kunder, och detta syns i deras professionella kundservice och snabba support. Online chatt som vi kunnat kontakta vid akuta frågor har varit en oersättlig hjälp.
Stiina Laaksonen Publicist, MTL - The Finnish Association of Marketing Communication Agencies
Vi är mycket nöjda med LianaMailers funktionssäkerhet och användarvänliga mallar. Vi vill tacka medarbetare hos Liana Technologies för bra kundservice och deras positiva attityd. Det är trevligt att samarbeta med människor som faktiskt letar efter lösningar på våra behov och inte bara säljer sina produkter.
Pirjo Tiippana Communications Specialist, SOSTE

Intresserad av LianaMailer? Kontakta oss för mer information.

Intresserad av LianaMailer? Kontakta oss för mer information.

Tveka inte att kontakta oss vid frågor om LianaMailer eller e-postmarknadsföring i allmänhet.

Det bästa sättet att bekanta dig med LianaMailer och dess kraftfulla funktioner samt lättanvända gränssnitt är att testa det dig själv. Boka gärna en kostnadsfri demo så kommer vi förbi! Vi garanterar att du inte blir besviken.

Begär en demo Kontakta oss