Automation

Agil marketing automation

Agil marketing automation Carolina Räsänen Med hjälp av CEM blir din marknadsföring mer som en riktad dialog mot kunder. När det gäller automation och automatiserade meddelandekedjor är huvudpunkten inte längre i olika kundsegment utan man pratar hellre om individuell och personaliserad kommunikation. Carolina Räsänen Sales and Marketing Manager, Liana Technologies

LianaMailer™-nyhetsbrevsverktyget integrerar sig automatiskt med LianaCEM™ som är vår agila plattform för marketing automation. Genom att använda LianaMailer™ tillsammans med LianaCEM™ kan du skapa trigger-baserade nyhetsbrevskedjor utgående från kundernas behov. Såsom våra andra verktyg är LianaCEM™ inte något komplicerat IT-system utan det har designats som ett enkelt verktyg för professionella inom marknadsföring och PR. Verktygets intuitiva gränssnitt är lättanvänt och man behöver inte vara programmerare för att kunna använda det.

Begär en demo Kontakta oss

Automatiserade meddelandekedjor och fokus på individuella mottagare

Automatiserade meddelandekedjor och fokus på individuella mottagare

Genom att kombinera LianaMailer™ med LianaCEM™ kan man skapa effektiva automatiserade meddelandekedjor, t.ex. för kundvård. Marketing automation baserar sig alltid på uppdaterad kundinformation som samlas in från flera olika håll: klick på nyhetsbrev, social media, köphistoriken i näthandeln eller någon annan kanal där kunden lämnar sitt digitala fotspår. Man kan utnyttja meddelandekedjor på otaliga sätt – bara himlen är gränsen! De kan till exempel användas för lead-generering och kundvård samt för att påminna kunder om oavslutade kundkorgar i näthandeln. Genom att kombinera information från olika källor får man en helhetsbild av individen bakom det digitala fotspåret. Därefter kan man skapa content utgående från mottagarens intressen och behov.

Sagt av våra kunder

Vi ville börja skicka ett månatligt nyhetsbrev som är både informativt och behagligt att läsa. Med LianaMailer-verktyget är det snabbt och enkelt att skapa och skicka våra nyhetsbrev. Vi är extremt nöjda med LianaMailer och kundservice vi fått hos Liana Technologies.
Marko Kesti CEO, Mcompetence
Det vi särskilt uppskattar med LianaMailer är användarvänligheten och möjligheten att ändra brevmallar. Tjänsten utvecklas ständigt och våra förslag till förbättringar tas på allvar och beaktas. Vi har hittills varit mycket nöjda med LianaMailer och undersöker ständigt nya möjligheter att utnyttja dess funktioner.
Juha Yli-Koski Marketing Manager, G4S Finland

Intresserad av LianaMailer? Kontakta oss för mer info.

Intresserad av LianaMailer? Kontakta oss för mer info.

Tveka inte att kontakta oss vid frågor om LianaMailer eller e-postmarknadsföring i allmänhet.

Det bästa sättet att bekanta dig med LianaMailer och dess kraftfulla funktioner samt lättanvända gränssnitt är att testa det dig själv. Boka gärna en kostnadsfri demo så kommer vi förbi! Vi garanterar att du inte blir besviken.

Begär en demo Kontakta oss