Kunder

Jaguar

Jaguar

The Body Shop

The Body Shop

The Body Shop är ett internationellt kosmetikföretag med försäljning i över 60 länder.

Mazda

Mazda

Mazda är en japansk biltillverkare vars bilar är sålda överallt i världen.

GlaxoSmithKline

GlaxoSmithKline

Volkswagen

Volkswagen

Avis

Avis

Avis Car Rental och dess dotterbolag har verksamhet i över 5,000 platser i över 165 länder.

Audi

Audi

Essity

Essity

Samsung Group

Samsung Group

Samsung är ett internationellt varumärke som är känd för sin konsumentelektronik.

Hertz

Hertz

Hertz är en biluthyrningsfirma som har verksamhet i 145 länder

Autodesk

Autodesk

Lamborghini

Lamborghini

ABB

ABB

ABB is a multinational corporation headquartered in Zurich, Switzerland, operating mainly in robotics and the power and automation technology areas.

IKEA

IKEA

IKEA är en multinationell möbelförsäljare.

Continental

Continental

Land Rover

Land Rover

Land Rover är ett brittiskt bilmärke som säljs överallt i världen. Land Rover bilar levereras av Inchcape Motors Finland i Finland.

E-postmarknadsföring Case

E-postmarknadsföring Case Mr. Bisher Yousfi Med hjälp av LianaMailers nyttiga analysverktyg kan vi mäta på ett tillförlitligt sätt hur effektiva våra kampanjer är. Mr. Bisher Yousfi Marketing Manager, Al Nabooda Volkswagen

Al Nabooda Automobiles LLC är en auktoriserad återförsäljare av Volkswagen i Dubai och norra Förenade Arabemiraten. Företaget strävar efter att kontinuerligt förbättra kvaliteten på sina tjänster, och därför började de skapa e-postkampanjer med hjälp av LianaMailer-verktyget. Syftet med e-postkampanjerna var att förbättra och uppdatera företagets nuvarande datasystem.

Läs kundcase

Marketing Cloud Case

Marketing Cloud Case Juho Mattila Nuförtiden behöver man smidiga och användarvänliga verktyg för att kunna dra mest nytta av sina marknadsföringsstrategier online. Juho Mattila Business Director, Marketing Automation, Liana Technologies

Lapland Hotels är en hotellkedja i finska Lappland. Hotellkedjan har en mycket varierad kundkrets med hotellbesökare från länder världen över, och därför är det viktigt att kunna skapa personaliserad kommunikation mot alla hotellbesökare oavsett varifrån de kommer. Lapland Hotels bestämde sig att börja sälja semestervistelser och andra tjänster online. Därtill började de skapa nyhetsbrev för att hålla kontakt med sina befintliga kunder i alla marknader. Allt detta gjorde de med hjälp av Liana Marketing Cloud -produkter.

Läs Marketing Cloud Case

Sagt av våra kunder

Vi behövde ett användarvänligt och snyggt nyhetsbrev som kunde visas korrekt hos mottagarna utan överdriven bildbelastning. Vi har varit nöjda med LianaMailer och kundservice som vi fått online.
Sofia Sandqvist Marketing Designer, Halti Ltd.
Med rapporteringsverktygen är det lätt att hålla reda på öppnings- och klickfrekvenser och att rikta budskapet till olika grupper. LianaMailer är betydligt effektivare och trevligare att använda än de verktyg vi hade förut.
Heidi Wilkman Project Manager, MTL – Finlands förbund för marknadsförings- och kommunikationsbyråer

Intresserad av LianaMailer? Kontakta oss för mer information.

Intresserad av LianaMailer? Kontakta oss för mer information.

Tveka inte att kontakta oss vid frågor om LianaMailer eller e-postmarknadsföring i allmänhet.

Det bästa sättet att bekanta dig med LianaMailer och dess kraftfulla funktioner samt lättanvända gränssnitt är att testa det dig själv. Boka gärna en kostnadsfri demo så kommer vi förbi! Vi garanterar att du inte blir besviken.

Begär en demo Kontakta oss