Design

Drag-n-Drop-redigering

500 000

Antal nyhetsbrevsutskick som gjorts med LianaMailer förra året.

Att skapa meddelanden har aldrig varit så här enkelt.

Med hjälp av den modulära meddelandemallen kan du lägga till, radera och flytta olika contentblock utan att ändra brevets visuella uttryck.

Analys av e-postprogram

11

grafiska analyser av dina e-postutskick.

Se vilka e-postprogram dina prenumeranter använder 

Du kan direkt från utskicksstatistiken kolla antalet mobilanvändare jämfört med antalet desktopanvändare, och se vilka e-postklienter dina prenumeranter använder för att öppna dina e-postutskick.

Single-Customer-View (SCV)

2000

företag använder LianaMailer för sin digitala marknadsföring.

Information om enskilda mottagare

Våra belysande analyser berättar mycket om dina prenumeranter med en enda blick: nedladdningar, klick, lokaliseringsdata, m.m.

Landningssidor

10

olika användarspråk.

Landningssidor som stöd vid e-postmarknadsföring.

Med hjälp av LianaMailer skapar du landningssidor för att boosta effekten av dina nyhetsbrev. Landningssidor som skapas med LianaMailers eget verktyg för landningssidor återspeglar den samma grafiska design som dina nyhetsbrev. Det är snabbt och enkelt att hantera content på landningssidor samt navigera mellan dessa olika verktyg.

LianaMailers gränssnitt finns tillgängligt på 6 olika språk, t.ex. svenska, engelska och ryska, men content kan skapas utan problem på 170 olika språk.

Heatmap

1

miljard meddelanden skickades ut med LianaMailer förra året

Feedback på dina nyhetsbrev med en enda blick.

LianaMailers praktiska heatmap-funktion visar dig med en enda blick vilket content som intresserat dina läsare mest. Färgen på indikatorerna visar vilka länkar som varit hetaste och vilka som "kallaste" baserat på dina mottagares reaktioner.

Dela utskicksrapporter

90%

av våra kunder är nöjda med Liana Technologies tjänster

Skicka din utskicksrapport till kolleger med några få musklick.

LianaMailers genomgående rapporter ger en bra översikt över hur effektiva dina utskick är, och hur du lyckas med din e-postmarknadsföring.

Sagt av våra kunder

Det vi särskilt uppskattar med LianaMailer är användarvänligheten och möjligheten att ändra brevmallar. Tjänsten utvecklas ständigt och våra förslag till förbättringar tas på allvar och beaktas. Vi har hittills varit mycket nöjda med LianaMailer och undersöker ständigt nya möjligheter att utnyttja dess funktioner.
Juha Yli-Koski Marketing Manager, G4S Finland
Vi har nått bästa resultat med riktade nyhetsbrev där vi gett intressant, eksklusivt content till våra läsare. Vi är speciellt nöjda med att LianaMailer är ett ständigt utvecklande system och att vi som kunder alltid får de nya produktinnovationerna till vår förfogan bland de första.
Aki Kaukola Brand Manager, Mazda, Inchcape Motors Finland

Blev du intresserad? Kontakta oss för mer info om LianaMailer™!

Blev du intresserad? Kontakta oss för mer info om LianaMailer™!

Tveka inte att kontakta oss vid frågor om LianaMailer eller e-postmarknadsföring i allmänhet.

Det bästa sättet att bekanta dig med LianaMailer och dess kraftfulla funktioner samt lättanvända gränssnitt är att testa det dig själv. Boka gärna en kostnadsfri demo så kommer vi förbi! Vi garanterar att du inte blir besviken.

Begär en demo Kontakta oss